Adoptie

{{block class=”Magento\Framework\View\Element\Template” template=”Magento_Theme::html/content-bottom.phtml”}}

 

Ter Adoptie : Vic

Vic is een prachtige Duitse herder reu van bijna 9 jaar. Hij zit al ruim 3 jaar in Vilafranca en verblijft momenteel in een kennel met alleen maar reuen. Hij is verdraagzaam met reuen en teven en heel vriendelijk naar mensen. Vic loopt ook prima aan de riem, alleen dan is hij wat zenuwachtiger in de kennismaking met andere honden omdat hij dat niet gewend is, dus daar wordt de komende tijd op geoefend. Vic is een heerlijke hond die het op zijn leeftijd verdient om een eigen mand te krijgen en nog te genieten van het leven voor zolang het duurt.

Een van de vrijwilligers heeft de laatste dagen een paar keer met Vic gewandeld. Vic is echt dolenthousiast als hij uit zijn kennel mag en trekt nu ook nog behoorlijk aan de riem van blijdschap dat hij eindelijk ook even mag wandelen. Wanneer je zijn naam zegt of een geluidje maakt kijkt hij echter wel gelijk naar je op om te begrijpen wat je van hem wilt, dus het lijkt erop alsof hij zeer goed trainbaar is. Vic vindt het ook een leuk spelletje om op je te proberen te klimmen voor een heerlijk potje knuffelen. Hij is dan ook flink onstuimig en begrijpt nog niet helemaal dat hij geen schoothondje is en een beetje moet doseren. Eenmaal bij een eigen baasje met voldoende beweging en aandacht zal Vic vast snel begrijpen dat het allemaal ook wat minder kan. Omdat hij zo onstuimig is denken we niet dat het verstandig is om hem bij kinderen onder de 12 te plaatsen. Hij is verder wel heel lief tegen kinderen.

Meer informatie en foto’s via deze LINK

Deze honden worden onder de aandacht gebracht door ‘Vrienden van Odena’. U kunt op hun facebook pagina een bericht achterlaten wanneer u meer wilt weten over deze of één van de andere honden die zij onder hun hoede hebben. https://www.facebook.com/vriendenvanodena/

Bemiddeling vindt altijd plaats via een Nederlandse stichting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NIEUW: CARNIBEST natuurvoer voor INTRODUCTIE-/PROBEERPRIJS

Maximaal 1 stuks per bestelling