DARF EKO KVV Zalm

Samenstelling: Circa 30% zalm en de andere 70% zijn Kip, Rund en Lam en organen hiervan. Alle ingrediënten zijn biologisch, grof gemalen en bevatten geen chemische toevoegingen.

Volledige product beschrijving

DARF is een merk wat grof gemalen is. De producten zijn gebaseerd op het BARF principe, waardoor voor iedereen de samenstelling eigenlijk wel duidelijk zou moeten zijn. DARF is continue aan het innoveren geweest, en maakt ook geen geheim van hun receptuur. Aangezien er volgens het BARF principe op deze manier voldoende vitaminen en mineralen binnen zouden moeten komen, wordt er geen premix of iets dergelijks toegevoegd aan DARF. Hun keuze ligt bij biologische producten, en is gebaseerd op kwaliteit. De beste kwaliteit in smaak, dierwelzijn en het moest ook maatschappelijk verantwoord zijn. Sinds de start van hun slagerij, maken zij deel uit van de franchise organisatie ‘De Groene Weg’. De Groene Weg slacht de meeste biologische dieren in Nederland, en hierdoor heeft DARF de beschikking over alle biologische grondstoffen voor de productie. Geen chemische toevoegingen en geen ongewenste antibiotica.

Samenstelling - Deze zijn allemaal biologisch. Circa 30% zalm en de andere 70% zijn Kip, Lam en Rund en organen hiervan..

Korte product beschrijving

Samenstelling:

Zalm, Kippenkarkassen, Rundvlees, Lamsvlees, Geitenvlees, Lamslong, Lamspens, Runderhart, Runderlever en Rundernieren.
  • Voorraad: Selecteer een optie...