Diverse

Voedingsadvies / Supplementen  

Ingrid Smolders van Into the Wild is gespecialiseerd in het geven van voedingsadvies voor uw viervoeter. O.a. het gedeelte waarin zij u wegwijs maakt in het ‘moeilijke wereldje’ van supplementen is van grote waarde. Zij kan u niet alleen vertellen wat uw hond – maar ook andere huisdieren –  (eventueel) nodig heeft, maar vooral ook welk product goed opneembaar is en waar uw viervoeter dus ook baat bij zal hebben. Ingrid werkt alleen met natuurlijke producten.

Tuigjes (op maat), loop-/speurlijnen en nog veel meer

Wanneer u op zoek bent naar een mooi tuig (op maat) voor uw hond of een kwaliteits loop-/speurlijn kijk dan eens op de website van Natural-Dogs.nl Naast de webshop met producten bieden zij u ook individuele begeleiding bij gedragsproblemen met uw hond, maar ook begeleiding om uw hond beter te leren ‘lezen’ en de band met uw hond te versterken.

Handgemaakte producten om mee te spelen of uw hond mee te verwennen

Marloes Hoppenbrouwers van Happy Dogs biedt in haar webshop voornamelijk handgemaakte producten aan. Daarnaast geeft zij diverse workshops. 

Hondenfotografie 

Kees van Sundert van Inspired by Bandu is hondenliefhebber en vind dat elke hond een keer in de spotlight mag staan. Vandaar dat hij de mogelijkheid biedt tot verschillende fotopakketten. Voor ieder wat wils dus! Er zijn allerlei mogelijkheden om leuke, grappige, mooie en ontroerende foto’s te krijgen van je hond(en). Wil je je eigen fotografie verbeteren en zelf mooiere en betere hondenfoto’s maken? Ook dat kan. Je kunt bij Inspired by Bandhu diverse fotocursussen of workshops volgen

Lindsay is bijna klaar met haar opleiding en maakt hele betaalbare fotoshoots van uw huisdier. Kijk maar eens op haar facebookpagina: animalpictures by Lins

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NIEUW: CARNIBEST natuurvoer voor INTRODUCTIE-/PROBEERPRIJS

Maximaal 1 stuks per bestelling