Hondenkoekjes met surimi, tonijn en makreel

Hondenkoekjes met surimi, tonijn en makreel

ingrediƫnten

  • 2 pakjes surimi sticks
  • 1 blikje tonijn in water
  • 1 blikje makreel olie
  • 100 gram maismeel/rijstmeel
  • Een scheutje olijfolie


De bereiding

Prak de surimisticks met een vork of garde tot kleine stukjes. Voeg de blikjes vis toe en prak deze ook hierdoor totdat het een smeuige massa wordt. Als het te droog blijft, dan kunt u eventueel een extra scheutje olijfolie toevoegen. Voeg nu het meel toe en kneed tot er een deeg ontstaan. Het kan een beetje kruimelig blijven, maar kneed door totdat u er een bal van kunt maken. Neem nu de bakplaat en leg hier bakpapier op. Spreidt het deeg uit en stamp het aan met uw handen. Bestrijk het geheel met een dun laagje olie. Bak dit ongeveer 30-40 minuten op 125 graden tot het droog en stevig aanvoelt. Laat dit afkoelen en snijdt het in stukjes. Het wordt aangeraden om de koekjes in een luchtdichte bak te bewaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *