Hondenkoekjes met vis

Hondenkoekjes met vis

De ingrediƫnten

  • Blikje makreel
  • Blikje zalm
  • Blikje sardientjes
  • Blikje tonijn
  • 4 eieren
  • grote scheut olijfolie
  • 2 eetlepels gedroogde peterselie
  • 4 teentjes knoflook
  • 200 gram meel

De bereiding
Doe de eieren en olie in de blender, teentjes knoflook en de peterselie erbij. Dan de blikjes vis. Overgieten in een grote bak, en meel erdoor mengen tot je een brij hebt. Oven voorverwarmen op 150 graden. De brij uitstorten op bakpapier en een half uurtje laten bakken. Vijf minuten af laten koelen, in kleine blokjes snijden, en uitgespreid op wat keukenpapier laten drogen. De dag erna even omscheppen, en verder laten drogen. De dag daarna heb je keiharde viskoekjes die je heel lang kunt bewaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *