Hondenkoekjes met zalm en rijst

Hondenkoekjes met zalm en rijst

Ingredienten

  • 250 gram diepvries (zelf gevangen mag ook) zalm
  • 4 grote scheuten olijfolie
  • 2 eetlepels gedroogde kruiden, o.a. peterselie, brandnetel, paardenbloem etc.
  • 1 teentje knoflook
  • rijstebloem, (zoveel tot het deeg een stevige brijmassa heeft)

Bereiding
Doe de eieren, olie en de zalm in stukjes in de blender. Teentje knoflook en kruiden erbij. Overgieten in een bak, en de rijstebloem erdoor mengen tot u een brij heeft. Oven voorverwarmen op 150 graden. De brij uitstorten op bakpapier en een half uurtje laten bakken. Vijf minuten laten afkoelen en in kleine stukjes snijden. Uitspreiden op keukenpapier en laten drogen. De dag erna even omscheppen en verder laten drogen. De dag daarna heeft u keiharde koekjes die u heel lang kunt bewaren. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *