DO 26-10 BEZORGRONDE ROOSENDAAL, BERGEN OP ZOOM, HOOGERHEIDE, KRUININGEN, MIDDELBURG, GOES, VLiSSINGEN

ZA 28-10 BEZORGRONDE BREDA, MOERDIJK, DORDRECHT e.o., RIDDERKERK, R'DAM, SCHIEDAM, DELFT, SCHIPLUIDEN, MAASDIJK, MAASSLUIS, VLAARDINGEN, HOOGVLIET, SPIJKENISSE, HELLEVOETSLUIS

ZA 28-10 BEZORGRONDE RUCPHEN, R'DAAL, ESSEN, BOZ, HALSTEREN, STEENBERGEN, HEIJNINGEN, ZEVENBERGEN, OUDENBOSCH, ETTEN-LEUR

KVV Testpakket voor de kat

Begint u net met het voeren van vers vlees, maar heeft u nog geen idee welke merken of smaken uw kat lust? Dan kunt u dit pakket bestellen en dan heeft u van meerdere vers vlees merken wel een smaak om te proberen.

In het testpakket voor de kat zitten de volgende merken en smaken:
- Tinlo Cattery 500gr
- DARF kat (biologisch) 250gr
- Tammenga Kattenmix compleet 250gr
- Dogmeat beefmix of beefmix vis 250gr
- NRV kalkoen-zalm 200gr
- NRV konijn 200gr
- NRV kip of eend 200gr
- Cat's Nature eend of kip 250gr

Wij bieden ook Bandit (nierdieet) voor katten aan via de webshop

De aanbevolen hoeveelheid vers vlees voor volwassen katten is 25-30 gram per kilo lichaamsgewicht. Pups en kittens mogen tussen de 60-80 gram per kilo lichaamsgewicht hebben.

Als uw kat te dik is en u hem/haar af wilt laten vallen, neemt u de hoeveelheid voer bij het gewicht wat uw kat zou moeten hebben en dit vult u aan met groenten.

Katten zijn vaak wat moeilijker met het overzetten van brok naar vers.
Bijna alle katten hebben voorkeur voor vlees op kamertemperatuur, dus haal het op tijd uit de koelkast.
Mocht de kat in het begin erg moeizaam eten, dan kunt u het verse vlees mengen met wat (goede kwaliteit) blikvoer en elke paar dagen wat minder blikvoer en wat meer vers vlees door elkaar mengen. Het kan voorkomen dat uw kat een periode heeft dat hij/zij een bepaald merk/bepaalde smaak niet meer willen eten. Vaak zijn ze het dan even zat en is het aan te raden op een ander merk/andere smaak over te stappen. Katten houden van afwisseling.

U kunt 1-2x per per week een prooidier of wat kleine botjes (zoals bijv. kippen- of eenden nekken) geven ter afwisseling. Deze zijn ook goed voor het gebit.

Let op! Het kan altijd zijn dat wij een product uit de lijst pas veel later binnen krijgen. Wij kunnen u dan mailen of er een smaak mag wisselen. U krijgt dit dus altijd te horen.

Samenstelling: Allerlei merken en smaken

Model: 1 stuk

Voorraad: 950

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 11,95

Speciale prijs: € 10,95

/