OVER ONS

Hallo honden- en kattenliefhebbers!

Mijn naam is Lily en ik woon sinds 2006 samen met mijn partner Ricardo in het buitengebied van Rijsbergen, een dorp onder Breda tegen de Belgische grens. Samen hebben we 2 honden uit Spanje en 1 uit Roemenie. Daarnaast vangen we af en toe honden (uit het buitenland) op om ze een 2e kans te geven.

Eén van onze vorige honden, een oud-Engelse Mastif genaamd Don, bleek een voedselallergie te hebben en voor hem was het een oplossing om over te stappen op vers vlees. Toen ik merkte wat een enorm positieve invloed dit op zijn hele gestel had, heb ik besloten vanaf dat moment mijn honden geen brokken meer te voeren, maar een uitgebalanceerde combinatie vers vlees, vis en pens en met geweldig resultaat. Regelmatig krijg ik complimentjes over hoe goed mijn honden eruit zien en ook hoe vitaal ze voor hun leeftijd nog zijn. Naast dat ik veel heb gelezen over het voeren van verse voeding aan honden en katten, het zelf samenstellen van menu's, zelf veel heb geprobeerd op dit gebied met mijn honden als gewillige testmodellen en inmiddels heb ik ook een aantal opleidingen, cursussen/webinais en seminars afgesloten en nog steeds volg ik de media en nieuwe webinairs om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

We hebben eigen vrieswagens waarmee we bestellingen bezorgen om de kwaliteit te garanderen.

Ik zou iedereen aan willen raden om rauw vlees te (gaan) voeren, maar realiseer me dat dit niet voor iedereen even makkelijk is. Een heel klein deel van de honden kunnen er niet goed tegen, je moet er (afhankelijk van de methode) zelf een sterke maag voor hebben, het is veel werk om compleet menu samen te stellen, zeker voor opgroeiende honden of honden met specifieke problemen en er bestaat tegenwoordig ook een assoriment relatief goede brokken. Natural Paws heeft zich dan ook gespecialiseerd in het samenstellen van maandmenu's. Dit is een menu wat speciaal voor uw hond wordt samengesteld en waarin alle benodigde ingredienten zitten die de hond nodig heeft. De eigenaar hoeft verder geen kennis te hebben.  Deze ontvangt (indien gewenst/aangevraagd) een dagmenu voor op de vriezer, waardoor men makkelijk kan zien wanneer wat moet worden ontdooid. Het is dan alleen nog een kwestie om 1x per dag een pakketje uit de vriezer te leggen om te ontdooien en dit nadat het is ontdooid in 1 of meerdere maaltijden aan de hond te voeren. Natuurlijk kan het maandmenu altijd aangepast worden aan de smaak van de hond. De eigenaar heeft er weinig omkijken meer naar en de hond zal met (meer) smaak eten en u zult versteld staan van het resultaat. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een brok (uit ons assortiment) of een combinatie van brok en rauw. Dit kunt u allemaal aangeven wanneer u een vrijblijvende menu aanvraag bij ons doet via menu op maat rechts op de startpagina.