Voedingsadvies – verse voeding

Voedingsadvies

Veel honden zijn te dik omdat ze te veel te eten krijgen tegenover hun gewicht, leeftijd en inspanning. Vooral met brokken is het al snel, bakje vol en smullen maar, want dan kunnen de kinderen de hond ook eten geven. Overgewicht bij honden kan leiden tot slijtage aan gewrichten en andere klachten zoals deze ook bij zwaarlijvige mensen zichzelf manifesteren. Het is dus belangrijk dat u de hoeveelheid eten aanpast aan eerder genoemde eigenschappen van uw hond, zodat deze de juiste hoeveelheid vers voer per dag binnen krijgt.

Maar ook als uw hond niet te dik is, dan is het handig dat u weet hoeveel u waarvan mag voeren en wat wel/niet te combineren in verband met eventuele verstopping of juist te dunne ontlasting. 

Op basis van de gegevens die in invult bij MENU OP MAAT op de startpagina kunnen wij vrijblijvend voor u uitrekenen hoeveel verse voeding uw hond per dag nodig heeft. Eén en ander is gebaseerd op het tyupe hond, het gewicht van de hond, de levenswijze (rustig, actief, werkhond) en leeftijd. U krijgt van ons geheel VRIJBLIJVEND een advies. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

NIEUW: CARNIBEST natuurvoer voor INTRODUCTIE-/PROBEERPRIJS

Maximaal 1 stuks per bestelling