Menu op maat

Door onderstaand formulier volledig in te vullen kunnen wij u een onderbouwd advies geven over een (maand)menu specifiek voor uw hond. Een goed uitgebalanceerd menu vol variatie, rekening houdend met wat hij/zij niet lust en mag hebben.

LET WEL: Wij kunnen alleen aanvragen in behandeling nemen welke binnen onze bezorgregio vallen. We bezorgen niet in geheel NL en maar in een beperkt deel van België. Meer informatie hierover kunt u vinden bij bezorgroutes op de startpagina: https://www.naturalpaws.nl/data-bezorgroutes/ Bent u niet zeker, dan kunt u ons altijd vooraf even een mailtje sturen met uw postcode zodat wij dit kunnen controleren en u niet voor niets de vragenlijst invult.

De vergoeding voor een menu-aanvraag bedraagt € 9,90. U klikt hieronder op ‘Servicekosten Maandmenu aanvraag’, rond de bestelling af en betaalt via Ideal of bankbetaling. Vervolgens vult de onderstaande vragenlijst zo compleet als mogelijk in en uiterlijk 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling/vragenlijst ontvangt u van ons per mail het voorstel. (let op dit kan ook bij ‘ongewenste mail/SPAM’ terecht komen!).

Aanvragen menu voorstel via: Servicekosten Maandmenu aanvraag

Aanvragen menu voorstel N.A.V. SPEEKSELTEST via: Servicekosten aanvraag Menuvoorstel n.a.v. speekseltest – Natural Paws

Maandmenu vervolg

Veel klanten blijven gebruik maken van het voorgestelde menu en drukken zelf op de knop ‘nabestellen/herhalen’ in hun account en dan wordt de bestelling automatisch herhaald. U kunt dan alsnog wijzigingen aanbrengen wanneer u dat wenst. Als de knop ‘nabestelling of herhalen’ grijs is betekent dit dat uw bestelling niet herhaald kan worden omdat één of meerdere producten uit uw vorige bestelling niet meer verkrijgbaar/beschikbaar zijn. U kunt dan handmatig uw bestelling invoeren, maar u kunt ons ook vragen of wij dit voor u willen verzorgen. De vergoeding wanneer wij dit doen bedraagt € 1,50.

Andere klanten willen graag maandelijks een ander menu hebben wat door ons wordt samengesteld omdat ze zelf de tijd of de kennis niet hebben om het aan te passen. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. U mailt ons tenminste één week voor de volgende bezorgdatum (of minimaal 5 dagen voordat u af wilt komen halen) dat u een gewijzigd maandmenu voorstel wilt ontvangen en dit ontvangt u vervolgens binnen 2-3 werkdagen per mail. Wanneer u akkoord bent, voeren wij de bestelling voor u in. Voor kleine aanpassingen vragen wij € 3,50 en bij grotere aanpassingen € 5,00 inclusief in de webshop zetten van uw bestelling wanneer u akkoord gaat. Dit bedrag is reeds opgenomen in de prijsindicatie die we bij het voorstel sturen.

Wanneer u reeds klant bent en een eenvoudige vraag heeft over uw menu of informatie van ons nodig heeft om uw menu zelf samen te stellen of aan te passen, dan beantwoorden wij uw mail zo snel mogelijk en hiervoor wordt natuurlijk geen vergoeding gevraagd.

Uw gegevens:

Uw mailadres(Vereist)

Let wel: wij bezorgen niet in geheel NL en maar in een beperkt deel van België. Meer informatie hierover kunt u vinden bij bezorgen en ophalen op de startpagina

Personalia van de hond:

Geslacht van de hond (reu/teef)(Vereist)
Gesteriliseerd/Gecastreerd(Vereist)

Gezondheid van de hond:

Kilo
Te zwaar / te licht Hoeveel?
Activiteit(Vereist)
JA/ NEE
lndien (wel eens) klachten, wordt uw hond hiervoor behandeld?(Vereist)
JA/ NEE
ls de ontlasting van de hond goed (stevig) en regelmatig?(Vereist)
Heeft uw hond wel eens last van zijn anaalklieren?(Vereist)
Ontwormt u preventief of ontwormt u alleen als wormen geconstateerd zijn?(Vereist)
JA/ NEE ....x per jaar
Laat u uw hond (periodiek) enten?(Vereist)

Weet u dat u tegenwoordig ook (eerst) kunt laten titeren om de hoeveelheid antistoffen te bepalen zodat u weet of het inderdaad (al) nodig is om uw hond te laten enten of dat dit nog niet nodig is, waardoor u de hond niet onnodig belast.

Huidige voeding van de hond:

Geeft u uw hond nu groenten/ kruiden/ fruit?(Vereist)
JA/ NEE Welke?

Gewenste voeding van de hond:

Ik wil graag een voorstel voor(Vereist)
lndien BARF, krijgt uw hond al minimaal een maand KVV?(Vereist)
JA/ NEE Welke?

Levering/betalen:

Levering (bezorgen/afhalen)(Vereist)
Ik betaal het liefst(Vereist)
Uitnodiging 
Workshop ‘De 5 Elementen’ door Victoire Weijers van Acuvet
met o.a. het element van je eigen dier bepalen en de link naar karakter/gedrag.
Wanneer: donderdagavond 13-06 van 19.15 tot circa 21.30 uur
Waar: Natural Paws – van Lanschotstraat 43 Achtmaal 4885 AB
(weggetje naast boerderij inrijden en na 30m rechts op het terrein voor de loods parkeren)
Plaats voor maximaal 12 deelnemers
Bijdrage € 15 per deelnemer (contant bij binnenkomst te voldoen)
Aanmelden via info@naturalpaws.nl