Over ons

OVER ONS

Hallo honden- en kattenliefhebbers!

Mijn naam is Lily en na 16 jaar in het buitengebied van Rijsbergen te hebben gewoond, zijn we in februari 2021 verhuisd naar Achtmaal (9km verderop) waar we een oude boerderij met grote loods hebben gekocht waar de vriescel in staat, waardoor we onze externe huurlocatie op kunnen zeggen.

Hoe ik zelf ooit begonnen ben en overtuigd ben geraakt dat rauw vlees een oplossing is voor heel veel honden:

Eén van onze vorige honden, een oud-Engelse Mastif genaamd Don, bleek een voedselallergie te hebben en voor hem was het een oplossing om over te stappen op rauw vlees. Toen ik merkte wat een enorm positieve invloed dit op zijn hele gestel had, heb ik besloten vanaf dat moment mijn honden geen brokken meer te voeren, maar een uitgebalanceerde combinatie vers vlees, vis en pens en met geweldig resultaat. Regelmatig krijg ik complimentjes over hoe goed mijn honden eruit zien en ook hoe vitaal ze voor hun leeftijd nog zijn, aangezien bij ons alleen 10+ers wonen.

Naast dat ik diverse opleidingen en cursussen heb doorlopen, boeken heb verslonden over geven van rauwe voeding aan honden en katten en het zelf samenstellen van menu’s, (nog steeds) aan webinairs deelneem, volg ik ook de laatste ontwikkelingen/kennis op het gebied van rauw voeren op de voet. Wat voeding betreft ben je naar mijn idee nooit uitgeleerd.

We werken samen met producenten die openheid geven in hun productieproces, waar ze hun grondstoffen vandaan halen en waar de communicatie vlot en fijn mee verloopt. Tevens hebben we eigen vrieswagens waarmee we bestellingen bezorgen om de kwaliteit te garanderen en op de locatie in Achtmaal kan op afspraak worden afgehaald.

Ik zou iedereen aan willen raden om rauw vlees te (gaan) voeren, maar realiseer me dat dit niet voor iedereen even makkelijk is. Een heel klein deel van de honden kunnen er niet goed tegen, je moet er (afhankelijk van de methode) zelf een sterke maag voor hebben, het is veel werk om compleet menu samen te stellen, zeker voor opgroeiende honden of honden met specifieke problemen en er bestaat tegenwoordig ook een assoriment relatief goede brokken.

Natural Paws heeft zich dan ook gespecialiseerd in het samenstellen van maandmenu’s. Dit is een menu wat speciaal voor uw hond wordt samengesteld en waarin alle benodigde ingrediënten zitten die de hond nodig heeft. De eigenaar hoeft verder geen kennis te hebben.  De eigenaar ontvangt (indien gewenst/aangevraagd) een dagmenu voor op de vriezer, waardoor men makkelijk kan zien wanneer wat moet worden ontdooid en gevoerd. Het is dan alleen nog een kwestie om een pakketje uit de vriezer te halen,  te ontdooien en dit nadat het is ontdooid in 1 of meerdere maaltijden aan de hond te voeren. Natuurlijk kan het maandmenu altijd aangepast worden aan de smaak van de hond. De eigenaar heeft er weinig omkijken meer naar en de hond zal met (meer) smaak eten en u zult versteld staan van het resultaat. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een brok (uit ons assortiment) of een combinatie van brok en rauw. Dit kunt u allemaal aangeven wanneer u een vrijblijvende menu aanvraag bij ons doet via menu op maat rechts op de startpagina.

APRILVAKANTIE 2024 : van DO 11 t/m DI 16-04

Bezorgroute za 13-04 wordt wel gereden

Nu op voorraad: groenteburgers in rood, oranje, wit én groen.